post-wpcore-750x2252

Goede wordpress programmeurs van Together we succeed!

WordPress is een open source, “gratis” contentmanagement systeem. Ooit begonnen puur als weblog tool, is het inmiddels sterk uitgebreid. Het is snel inzetbaar, gebruiksvriendelijk en er zijn veel functionaliteit en koppelingen beschikbaar. Onze wordpress programmeurs zijn bedreven in het maken of bijstellen van sjablonen, het installeren, configureren en uitleggen van het systeem en het schrijven van zogenaamde eigen plug-ins of het koppelen van wordpress aan andere systemen. Ook kunnen we uw huidige wordpress site in onderhoud nemen wanneer het uw huidige wordpress leverancier boven het hoofd is gegroeid.

Waarom wordpress programmeurs van Together we succeed?

  • Alleen ervaren programmeurs met informatica studie.
  • Focus op onderhoudbaarheid & veiligheid zodat u niet voor onverwachte kosten of duur onderhoud komt te staan
  • Een heel team wordpress programmeurs staat klaar, zodat u niet afhankelijk bent van een enkele freelancer of wordpress programmeur
  • Een professionele organisatie die gewend is kleine en hele grote projecten te doen, dus waar u met al uw vragen terecht kunt

Wanneer geen wordpress programmeurs inzetten?

WordPress kent vele voordelen maar ook enkele nadelen. Daarom is het niet voor iedereen geschikt. Een belangrijk nadeel ligt in de beveiliging van WordPress: er wordt veel software geschreven waarmee wordpress sites automatisch worden gehacked. Zeker wanneer het niet automatisch geupdate wordt dan bent u erg kwetsbaar. Onze programmeurs adviseren om wordpress niet in te zetten in de volgende situaties:

 

  • U slaat persoonsgegevens op in het systeem (dit in verband met beveiliging en de nieuwe europese privacy verordening met boetes tot 100 miljoen euro)
  • U bent een organisatie in het domein van de zorg of de financiele sector (in verband met de wachtwoorden die kunnen wordt misbruikt voor inbraken in andere systemen)
  • U wilt het systeem installeren op een server waar ook andere belangrijke beveiligde software op staat
  • U gaat het systeem strategisch inzetten waardoor de kans op maatwerk (buiten plug-ins om) toeneemt (waardoor update conflicten en beveiligingslekken kunnen ontstaan)
  • U wilt gaan werken met niet-officiële gratis plug-ins (in verband met de ondersteuning)
  • U heeft geen bedrag gereserveerd voor periodieke updates om uw wordpress versie compatibel te houden met de wereldwijde ontwikkelingen van wordpress

De programmeurs van Together we succeed zijn gespecialiseerd in het inzetten van WordPress websites en spreken daarom uit ervaring.

 

Inhuren van onze wordpress programmeurs iets voor u?

Onze wordpress programmeurs horen graag wat uw uitdaging is op het gebied van wordpress en hoe ze daarin kunnen ondersteunen.