onlinem

Zet jouw website bezoekers aan tot de gewenste conversie: een online aankoop, invullen van het contactformulier of inschrijven op je nieuwsbrief? Kunnen zij de website op de juiste manier doorlopen? En waarom klikken bezoekers op een bepaald moment weg van jouw website? Together we succeed is specialist in het monitoren van klikgedrag. Met Conversie optimalisatie kunnen wij jouw website ‘vriendelijker’ maken voor de bezoeker. Niet relevante onderdelen worden in overleg verwijderd. Pagina’s die niet bekeken worden, krijgen een andere inhoud of een andere plaats.

Waarom Conversie optimalisatie?

Je wilt het je websitebezoekers zo gemakkelijk mogelijk maken. Doel is dat zij overgaan tot actie, ofwel een conversie.

Together we succeed start met een site overlay om jouw de voordelen van Conversie optimalisatie duidelijk te maken:

  • Wat is het huidige conversiegedrag op jouw website?
  • Welke pagina’s van de website presteren het beste en welke het minste?
  • Kunnen bezoekers de conversiepagina’s gemakkelijk bereiken?
  • Waarom en waar verlaten bezoekers de website?

Uitgangspunt bij Conversie optimalisatie van Together we succeed is de vraag: hoe kunnen we de gebruiksvriendelijkheid en overtuigingskracht van jouw website optimaliseren en uw online winst verhogen? Together we succeed adviseert, implementeert en monitort om de conversie op de website te verbeteren. Wij testen regelmatig of de landingspagina’s aanzetten tot de gewenste actie bij de bezoekers. Together we succeed  staat garant voor het verhogen van online resultaat.

De voordelen

• Gebruikersvriendelijke website
• Meer bezoekers die overgaan tot gewenste actie
• Verhogen van de waarde per bezoeker
• Behalen van de gestelde online marketingdoelstellingen

Conversie optimalisatie van Together we succeed

Een goede internetstrategie stopt niet bij het aantrekken van geinteresseerde bezoekers. Natuurlijk wil je ook online resultaat boeken. Maak het de klanten gemakkelijk om over te gaan tot de actie die je wenst. Laat zien dat je de bezoekers van jouw website serieus neemt door te kiezen voor Conversie optimalisatie van Together we succeed. Ontdek wat Conversie optimalisatie voor jouw website kan betekenen. Neem contact op met een adviseur van Together we succeed om de mogelijkheden te bespreken.