post-wpcore-750x2252

Een goede Magento programmeur van Together we succeed!

Magento is een open source, “gratis” contentmanagement systeem speciaal gemaakt voor webwinkels. Er is ook de betaalde Magento enterprise editie (voor professionelere webwinkels). Het is snel inzetbaar, gebruiksvriendelijk en er zijn veel functionaliteit en koppelingen beschikbaar. Een Magento programmeur is bedreven in het maken of bijstellen van sjablonen, het installeren, configureren en uitleggen van het systeem en het schrijven van zogenaamde eigen extensies of het koppelen van Magento aan andere systemen. Ook kunnen we uw huidige magento site in onderhoud nemen wanneer het uw huidige Magento programmeur boven het hoofd is gegroeid.

Waarom een Magento programmeur van Together we succeed?

  • Alleen ervaren programmeurs met informatica studie.
  • Focus op onderhoudbaarheid & veiligheid zodat u niet voor onverwachte kosten of duur onderhoud komt te staan
  • Een heel team Magento programmeurs staat klaar, zodat u niet afhankelijk bent van een enkele freelancer of Magento programmeur
  • Een professionele organisatie die gewend is kleine en hele grote projecten te doen, dus waar u met al uw vragen terecht kunt

Wanneer geen Magento programmeur inzetten?

Magento kent vele voordelen maar ook enkele nadelen. Daarom is het niet voor iedereen geschikt. Een belangrijk nadeel ligt in de beveiliging van Magento: er wordt veel software geschreven waarmee Magento shops automatisch worden gehacked. Zeker wanneer het niet automatisch geupdate wordt dan bent u erg kwetsbaar. Onze programmeurs adviseren om Magento niet in te zetten in de volgende situaties:

 

  • U slaat persoonsgegevens op in het systeem (dit in verband met beveiliging en de nieuwe europese privacy verordening met boetes tot 100 miljoen euro)
  • U bent een organisatie in het domein van de zorg of de financiele sector (in verband met de wachtwoorden die kunnen wordt misbruikt voor inbraken in andere systemen)
  • U wilt het Magento systeem door een programmeur laten installeren op een server waar ook andere belangrijke beveiligde software op staat
  • U gaat het Magento systeem strategisch inzetten waardoor de kans op maatwerk (buiten extensies om) toeneemt (waardoor update conflicten en beveiligingslekken kunnen ontstaan)
  • U wilt gaan werken met niet-officiële gratis Magento extensions (in verband met de ondersteuning)
  • U heeft geen bedrag gereserveerd voor periodieke updates om uw Magento versie door de programmeur compatibel te houden met de wereldwijde ontwikkelingen van Magentocommerce

Een Magento programmeur van Together we succeed is gespecialiseerd in het inzetten van Magento webshops en spreekt daarom uit ervaring.

 

Inhuren van een Magento programmeur iets voor u?

Onze Magento programmeurs horen graag wat uw uitdaging is op het gebied van Magento en hoe een Magento programmeur van ons u daarin kan ondersteunen.