onlinem

Is bij de technische realisatie van jouw website voldoende rekening gehouden met gebruiksvriendelijkheid? Kunnen de bezoekers gemakkelijk navigeren naar de gewenste conversie: een online aankoop, invullen van uw contactformulier of inschrijven op je nieuwsbrief? Loopt de bezoeker van jouw website ergens vast waardoor hij wegklikt? Staan er geen foutmeldingen of lege pagina’s in de webomgeving? Together we succeed is specialist in Website optimalisatie, ofwel internetsite optimalisatie. Door de techniek van de website onder de loep te leggen, kunnen wij jouw website ‘vriendelijker’ maken voor de bezoeker. Een ander groot voordeel van Website optimalisatie door Together we succeed is dat je website beter geïndexeerd wordt door zoekmachines als Google, Yahoo en Bing.

Waarom Website optimalisatie? 

Je wilt dat jouw website hoog scoort in de natuurlijke resultaten van de zoekmachines. Het is onvoldoende om je website aan te melden bij een groot aantal (inter)nationale zoekmachines. Er is meer nodig om een duidelijke toegevoegde waarde te creëren voor zoekmachines zoals Google.

Together we succeed beoordeelt het technische gedeelte van uw website:

  • Coderingen en navigatie zoals frames, meta tags, menu’s en formulieren
  • Site architectuur, toegankelijkheid en snelheid van laden
  • Kleurverhoudingen, lettertype en ontwerp

Together we succeed adviseert, meet en implementeert om de conversie op je website te maximaliseren. Voor optimaal inzicht in de prestaties van kouw website gebruiken wij statistieksystemen als Google Analytics. Veranderingen in zoekgedrag worden direct opgemerkt en conversies zijn één op één te volgen. Together we succeed staat garant voor langdurig online resultaat.

De voordelen 

  • Hoog scoren in de natuurlijke zoekresultaten van Google, Yahoo en Bing
  • Gebruiksvriendelijke én gebruikersvriendelijke website
  • Meer bezoekers die overgaan tot gewenste actie
  • Behalen van jouw online marketingdoelstellingen

Website optimalisatie van Together we succeed

Een goede internetstrategie stopt niet bij het maken van een mooie website. Je wilt ook online resultaat boeken. Maak het uw klanten gemakkelijk om over te gaan tot de actie die je wenst. Zorg ervoor dat zij soepel kunnen navigeren en dat je website laadt binnen een acceptabele tijd. Ontdek wat Website optimalisatie van Together we succeed voor jouw website kan betekenen. Neem contact op met een adviseur van Together we succeed om de mogelijkheden te bespreken.