onlinem

Wil je meer gratis bezoekers genereren voor jouw website via andere websites en portals? Of wil je hogere posities in de organische zoekresultaten van de belangrijkste zoekmachines?

Kies dan voor een linkbuilding campagne van Together we succeed.

Linkbuilding is het opbouwen van meer links naar uw website, door het plaatsen van links bij andere populaire, relevante websites en portals, maar ook door het posten van berichten op blogs en fora.

Door het inzetten van een linkbuilding campagne krijgt je website meer gratis bezoekers, wordt de website populairder in de belangrijkste zoekmachines en stijgt de Google Pagerank.

Waarom Linkbuilding?

Een linkbuilding campagne genereert meer gratis bezoekers voor uw website. Internetters volgen de geplaatste links op andere websites en komen zo op jouw website terecht. Maar nog belangrijker; de populariteit van je website wordt gemeten aan de hand van het aantal links dat naar de website verwijst. Hoe groter het aantal links, des te groter de kans dat je website hoge posities behaalt in de organische resultaten van de belangrijkste zoekmachines, met name in Google. Hierbij zijn ook de populariteit, de relevantie en de autoriteit van de verwijzende websites van belang. Hoe beter de verwijzende website op de laatstgenoemde punten scoort, des te zwaarder telt deze link mee in de bepaling van de populariteit van je website.

De voordelen

  • Meer bezoekers op je website via andere websites, portals, blogs en fora
  • Meer bezoekers op je website via de belangrijkste zoekmachines
  • Grotere populariteit van jouw website in de zoekmachines
  • Hogere Google Pagerank van je website
  • Hogere posities voor je website in de organische resultaten van zoekmachines, vooral in Google
  • Hogere posities voor de landingspagina’s van je website in de organische resultaten van zoekmachines, vooral in Google
  • Periodieke, tastbare rapportages (alle aanmeldingen en opgenomen links)
  • Kwalitatieve linkbuilding voor een langdurig online resultaat
  • Door het lange termijn effect kun je kosten besparen op zoekmachine adverteren

Linkbuilding van Together we succeed

Door het inzetten van een linkbuilding campagne van Together we succeed verkrijg je meer kwalitatieve links naar je website, allemaal geplaatst op relevante websites. Onze specialisten benaderen alleen websites en portals die voor jou van belang zijn. Het plaatsen van links doen wij speciaal voor jouw website. Wij zorgen voor een grote toename van het aantal kwalitatieve links naar je website, waardoor de populariteit en Pagerank zal toenemen! Hierdoor zullen meer bezoekers de website vinden en de posities in de organische resultaten zullen sterk verbeteren, met name in Google. We bepalen van te voren welke websites en portals voor jou en je klanten van belang zijn. Vervolgens benaderen we deze websites, met het verzoek een link te plaatsen naar jouw website. Dit erg tijdrovende, maar zeer belangrijke werk, nemen onze zoekmachine specialisten graag volledig voor je uit handen. Daarnaast zullen zij de resultaten van de linkbuilding campagne voor u inzichtelijk maken. Door je op de hoogte te houden bij welke websites en portals de website is aangemeld, wat het succes percentage van deze aanmeldingen is en hoeveel de Pagerank toeneemt.

Meer weten?

Neem contact op met een adviseur van Together we succeed om de mogelijkheden voor uw website te bespreken. Together we succeed is uw partner op het gebied van linkbuilding.